Όροι και Προϋποθέσεις Κρατήσεων Transfer247.gr

Υποβάλλοντας την κράτηση σας, αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε από τους Όρους της παρούσας Συμφωνίας με εμάς, την TRANSFER247, και από οποιουσδήποτε πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις ισχύουν και οι οποίοι εφαρμόζονται στην κράτηση της ταξιδιωτικής υπηρεσία σας. Συμφωνείτε, εξ ονόματος σας και εξ ονόματος αυτών που εκπροσωπείτε, να συμμορφώνεστε με τους εν λόγω Όρους. Συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε παραβίαση των εν λόγω Όρων μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση της κράτησης σας, σε απώλεια οποιουδήποτε χρηματικού ποσού καταβάλετε για την κράτηση σας και σε στέρηση του δικαιώματος να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία που εφαρμόζονται οι εν λόγω Όροι.

1. Κρατήσεις

Αφού συμπληρώσετε την φόρμα κράτησης, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης εντός 24 ωρών, μαζί με την προσφορά μας και όλες τις λεπτομέρειες της κράτησής σας. Εφόσον αποδεχτείτε την προσφορά, απαντώντας εγγράφως στο email επιβεβαίωσης, και αμέσως μετά την πληρωμή όπως θα αναφέρεται σχετικά, θα λάβετε ηλεκτρονικά το κουπόνι της κράτησης σας και η Σύμβασή σας, όσον αφορά τις Υπηρεσίες που έχετε παραγγείλει, αρχίζει να υφίσταται.

2. Πληρωμή

Για την επιβεβαίωση της κράτησης σας απαιτείται η σχετική πληρωμή το αργότερο 48 ώρες πριν την ώρα έναρξης της υπηρεσίας, όπως θα αναφέρεται στο email επιβεβαίωσης που θα σας σταλεί.

Κρατήσεις που δεν έχουν πληρωθεί βάση των όρων που αναγράφονται στο παρών και στο email επιβεβαίωσης, θεωρούνται άκυρες.

3. Τιμές

Οι τιμές υπολογίζονται βάσει του οχήματος, του προορισμού σας και της ημερομηνίας που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τις τιμές οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και μετά την πληρωμή. Πιθανοί λόγοι μπορεί να είναι πχ αλλαγή στις τιμές διοδίων, καυσίμων ή και ΦΠΑ.

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε εγγράφως για την αλλαγή στην τιμή και για τους λόγους για τους οποίους προέκυψε.

4. Αλλαγές & Ακυρώσεις

Όλες οι αλλαγές και οι ακυρώσεις γίνονται εγγράφως στο email επικοινωνίας info@transfer247.gr. Έπειτα, θα σας στείλουμε ένα email στο οποίο θα πρέπει να απαντήσετε και να επιβεβαιώσετε το περιεχόμενό του, προκειμένου να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση του αιτήματός σας και να εκδοθεί νέο κουπόνι κράτησης. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δε λάβετε το μήνυμα, φέρετε αποκλειστικά την ευθύνη να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να διαπιστωθεί ότι όντως το αίτημά σας έχει παραληφθεί και επεξεργάζεται. Δεν είμαστε υπεύθυνοι, εάν για τυχόν τεχνικούς λόγους, η διαδικασία της επικοινωνίας δεν ολοκληρωθεί.

Η δυνατότητα για αλλαγή ή ακύρωση είναι δυνατή έως και 48 ώρες πριν την έναρξη της υπηρεσίας. Μετά το πέρας το 48 ωρών, η αλλαγή σχετίζεται με την διαθεσιμότητα και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για αυτήν.

5. Επιστροφή χρημάτων

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας, επιστροφή χρημάτων γίνεται εφόσον μας έχετε ενημερώσει εγγράφως στο email info@transfer247.gr μέχρι και 48 ώρες πριν την έναρξη της ταξιδιωτικής υπηρεσίας σας. Πέραν των 48 ωρών δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.

Δεν υποχρεούμαστε για επιστροφή χρημάτων από τυχόν έξοδα επιβάρυνσης εμβασμάτων.

6. Υπηρεσίες Μεταφοράς

Είναι ευθύνη σας να διασφαλίσετε ότι όλα τα προσωπικά στοιχεία και τα στοιχεία κράτησης που παρέχονται κατά την συμπλήρωση της φόρμας, είναι σωστά (ημερομηνία, ώρα, αριθμός πτήσης, πλήρης διεύθυνση, κ.λπ.). Η TRANSFER247 θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που έχετε συμπληρώσει κατά τη διαδικασία κράτησης και θα σας μεταφέρει στο σημείο προορισμού σας και όσο το δυνατόν πιο κοντά στη διαμονή σας, δεδομένων των χαρακτηριστικών του οχήματος και των φυσικών συνθηκών πρόσβασης στον προορισμό που ζητήσατε. Οι επιβάτες θα παραλαμβάνονται στο σημείο συνάντησης, την ημερομηνία και την ώρα που καθορίζονται στο κουπόνι κράτησης σας.

Ο χρόνος αναμονής από το προκαθορισμένο ραντεβού είναι 60 λεπτά στο αεροδρόμιο, 30 λεπτά σε Λιμάνια και 15 λεπτά χρόνος αναμονής σε όλα τα άλλα σημεία συνάντησης. Εάν δεν είστε παρόντες στο σημείο συνάντησης στο συμφωνημένο χρόνο, χάνετε το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων για την ταξιδιωτική σας υπηρεσία.

Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι το προκαθορισμένο ραντεβού για την μεταφορά σας με την TRASNFER247 στο αεροδρόμιο, είναι τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα πτήσης σας ή αναχώρησης του πλοίου. Η διασφάλιση της κράτησης της υπηρεσίας μεταφοράς σε ημερομηνία και ώρα, η οποία πληροί τις απαιτήσεις του δρομολογίου σας, είναι δική σας.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε τον οδηγό στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης, είναι ευθύνη σας να επικοινωνήσετε με την TRANSFER247 στον αριθμό τηλεφώνου που αναγράφεται στο κουπόνι κράτησης. Εάν αποτύχετε να καλέσετε αυτούς τους αριθμούς και η TRANSFER247 δεν ενημερωθεί για το πρόβλημα, η μεταφορά θα ακυρωθεί και δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων.

Κατά τη διαδικασία κράτησης χρειάζεται να μας υποδείξετε εάν ταξιδεύετε με παιδιά. Σας συνιστούμε να φέρετε μαζί σας το παιδικό σύστημα συγκράτησης με το οποίο είστε πιο εξοικειωμένοι. Εάν δεν επιθυμείτε να ταξιδέψετε με το δικό σας σύστημα συγκράτησης παιδιών, μπορείτε να ζητήσετε ένα κατά τη διαδικασία κράτησης. Αυτό το αίτημα εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και η TRANSFER247  δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το σύστημα συγκράτησής του θα είναι παρόμοιο με αυτό που έχετε συνηθίσει.

Εάν δεν ζητήσετε σύστημα συγκράτησης παιδιών κατά τη διαδικασία κράτησης, το παιδί σας θα ταξιδέψει με τα συστήματα ασφαλείας και συγκράτησης του οχήματος. Η οδηγία 2003/20/EC του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ρυθμίζει τη χρήση υποχρεωτικών συστημάτων συγκράτησης παιδιών. Στην περίπτωση των μισθωμένων ιδιωτικών μεταφορών, ο νόμος ορίζει:

  • Παιδιά κάτω των τριών ετών, όταν ταξιδεύουν με εξουσιοδοτημένο όχημα, μπορούν να ταξιδεύουν χωρίς σύστημα συγκράτησης ασφαλείας στο πίσω μέρος του οχήματος εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο σύστημα συγκράτησης παιδιών.
  • Παιδιά ηλικίας τριών ετών και άνω πρέπει να είναι ζώνη ασφαλείας για ενήλικες εάν δεν υπάρχει παιδικό κάθισμα.

Σε κάθε περίπτωση, ένα παιδί ή βρέφος θα μετρά ως επιβάτης στο όχημα.

Η TRANSFER247 διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε όποιες αλλαγές μπορεί να προκύψουν σχετικά με τον τύπο οχήματος ή τον οδηγό, χωρίς να υποχρεούται να σας ενημερώσει για την αλλαγή αυτή.

Η επιλογή της διαδρομής που θα ακολουθηθεί, παραμένει στην διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε οδηγού. Ο οδηγός έχει δικαίωμα να αρνηθεί να ακολουθήσει διαδρομές που δεν εξασφαλίζουν την ασφάλεια των επιβαινόντων καθώς και την ακεραιότητα του οχήματος.

7. Ανωτέρα βία – Force Majeure

Η TRANSFER247 ούτε μπορεί να εγγυηθεί ούτε θεωρείται υπεύθυνη για όποιες περιστάσεις προκύψουν λόγω εξωτερικών συνθηκών πριν ή κατά την διάρκεια της ταξιδιωτική υπηρεσία που έχετε επιλέξει. Τέτοιες περιστάσεις μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, ατυχήματα και σχετικές καθυστερήσεις, ελέγχους ή αστυνομικές δραστηριότητες, πράξεις βανδαλισμού ή τρομοκρατίας, διαμαρτυρίες και οργανωμένες διαταραχές, απρόβλεπτους κινδύνους στο οδόστρωμα, κυβερνητικές ή εθνικές αποφάσεις αρχών, φυσικές καταστροφές, πυρκαγιές και δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή άλλα συμβάντα που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της TRANSFER247.

8. Ευθύνη και Υποχρεώσεις Πελατών

Με την αποδοχή αυτού του συμβολαίου, δηλώνετε ότι έχετε την νόμιμη ηλικία και ότι έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα να δημιουργήσετε και να αναλάβετε δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις, που σας επιτρέπουν να συμμορφώνεστε με όλες τις ευθύνες που σχετίζονται με αυτό το συμβόλαιο.

Δηλώνετε ότι κατανοείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στο παρόν.

Κατανοείτε και συμφωνείτε να ειδοποιήσετέ την TRANSFER247 για οποιαδήποτε αλλαγή ή παραλλαγή που μπορεί να επηρεάσει την ταξιδιωτική υπηρεσία, το συντομότερο δυνατό.

Η υπηρεσία θα οργανωθεί και θα παρέχεται σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας παρέχονται κατά τη διαδικασία κράτησης. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε και να επιβεβαιώσετε ότι όλες οι πληροφορίες που περιέχει η φόρμα κράτησης είναι σωστές και, σε περίπτωση ασυμφωνιών, να μας ενημερώσετε αμέσως.

Υποχρεούστε να φέρετε ανά πάσα στιγμή τα απαραίτητα έγγραφα και ταυτοποίηση. Η TRANSFER247 δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη ούτε θα δεχθεί χρεώσεις που προκύπτουν από την αδυναμία σας να έχετε τα κατάλληλα έγγραφα ή να συμμορφωθείτε με τις τοπικές αρχές.

Σε περίπτωση που η TRANSFER247 θα έπρεπε να αντιμετωπίσει χρηματική ποινή λόγω της μη συμμόρφωσης σας, με τους τοπικούς νόμους, κανονισμούς ή άλλες απαιτήσεις που επιβάλλονται από τις χώρες στις οποίες επιθυμείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, να φύγετε ή να επισκεφθείτε, διατηρούμε το δικαίωμα παρακράτησης υπηρεσίας ή τυχόν χρημάτων που μας έχουν καταβληθεί έως ότου καταβληθεί πλήρως το πλήρες ποσό της ποινής.

9. Αποσκευές

Η τυπική δωρεάν αποσκευή που σας αναλογεί, ανά επιβάτη, είναι μία τσάντα με μέγιστο βάρος 20 κιλά και συνολικές συνδυασμένες διαστάσεις 158 εκατοστών (ύψος + πλάτος + μήκος), καθώς και μια χειραποσκευή. Για οποιαδήποτε αποσκευή μεγαλύτερου μεγέθους, χρειάζεται να μας ενημερώσετε εγγράφως κατά την συμπλήρωση της φόρμας.

Σε περίπτωση που ξεχάσετε κάποια αποσκευή στο όχημα, θα κάνουμε όλες τις εύλογες προσπάθειες για την ανάκτηση του αντικειμένου που χάσατε και, εάν υπάρχει, θα κανονίσουμε την αποστολή στη διεύθυνση που παρέχεται κατά την κράτηση. Θα είστε υπεύθυνοι για την κάλυψη όλων των πρόσθετων δαπανών.

Η TRANSFER247 δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν απώλειες ή ζημιές που ενδέχεται να υποστούν οι αποσκευές σας. Σας συνιστούμε να συνάψετε συμβόλαιο ασφάλισης ταξιδιού που μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά.

10. Κατοικίδια

Κατά τη διαδικασία κράτησης πρέπει να μας γνωστοποιήσετε εάν ταξιδεύετε με οικόσιτα ζώα. Τα κατοικίδια είναι αποκλειστική ευθύνη του ιδιοκτήτη τους και πρέπει, ανά πάσα στιγμή, να ταξιδεύουν σε κιβώτιο εγκεκριμένο από την IATA. Η μεταφορά κατοικίδιων εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και την έγκριση μας και θα επιβάλλεται επιπλέον χρέωση. Εάν δεν έχουμε ενημερωθεί κατά τη στιγμή της κράτησης ότι θα ταξιδέψετε με κατοικίδιο ή εάν δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την υπηρεσία και η ταξιδιωτική υπηρεσία σας θα ακυρωθεί χωρίς επιστροφή χρημάτων.

11. Ειδικοί όροι

Η TRANSFER247 διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή υπηρεσιών σε άτομα υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών. Η TRANSFER247 διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την υπηρεσία εάν η συμπεριφορά ή συμπεριφορά οποιουδήποτε επιβάτη είναι τέτοια που επηρεάζει την ασφάλεια του οδηγού, του οχήματος ή άλλων επιβατών. Δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη η TRANSFER247 για τυχόν επιπλέον χρεώσεις που ενδέχεται να προκύψουν από τέτοια συμπεριφορά.

Απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση αλκοόλ ή ναρκωτικών στα οχήματα. Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται σε κανένα από τα οχήματα.

12. Ισχύουσα Νομοθεσία

Όλα τα οχήματα και τα αυτοκίνητα έχουν την υποχρεωτική ασφάλιση που απαιτείται από τους κανονισμούς της Ελλάδας και όλες τις διοικητικές άδειες.

Η TRANSFER247 είναι Ελληνική Εταιρεία και η παρούσα Συμφωνία διέπεται από την Ελληνική νομοθεσία. Με το παρόν συναινείτε στην αποκλειστική δικαιοδοσία και δωσιδικία των δικαστηρίων της Αθήνας, στην Ελλάδα, για όλες τις διαφορές που προκύπτουν ή σχετίζονται με τη χρήση των ταξιδιωτικών υπηρεσιών μας.

(Τελευταία Ενημέρωση 16 Ιουλίου 2020)

Back to top