Όροι και Προϋποθέσεις Κρατήσεων Transfer247.gr

Transfer247

Η Transfer247 είναι μια εγγεγραμμένη εταιρεία στην Αθήνα, της οποίας η διεύθυνση είναι Ζηνοδότου 19, Ηλιούπολη, 16341, Αθήνα, Ελλάδα, με αριθμό εγγραφής εταιρείας 0206Ε70000920900.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις ισχύουν για τις υπηρεσίες που προσφέρονται και συνάπτονται απευθείας με την Transfer247.

Η εταιρεία Transfer247 έχει επίσης σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών ενεργώντας ως μεταφορικός πράκτορας για προμηθευτές και πράκτορες κρατήσεων και οι ισχύοντες όροι και προϋποθέσεις σε αυτήν την περίπτωση είναι μεταξύ του πελάτη και του προμηθευτή/ πράκτορα κρατήσεων και όχι με την Transfer247. Ο προμηθευτής/πράκτορας κρατήσεων θα είναι η εταιρεία που αναγράφεται στο κουπόνι της κράτησής σας. Το κύριο όνομα στην κράτηση αποδέχεται τους όρους και τις προϋποθέσεις για λογαριασμό κάθε ατόμου που περιλαμβάνεται σε αυτήν την κράτηση. Το κύριο όνομα στην κράτηση πρέπει να είναι ενήλικας, ηλικίας 18 ετών και άνω.

Με την αποδοχή αυτής της σύμβασης, δηλώνετε ότι είστε ενήλικος και ότι έχετε τη νομική ικανότητα να δημιουργήσετε και να αναλάβετε νομικά δεσμευτικές υποχρεώσεις, οι οποίες σας επιτρέπουν να συμμορφώνεστε με όλες τις ευθύνες που σχετίζονται με αυτήν τη σύμβαση.

TRANSFER247 SHUTTLES

Τα Transfer247 Shuttles είναι κοινές μεταφορές με λεωφορείο. Ένας οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε από και προς το αεροδρόμιο. Αυτό σημαίνει ότι μοιράζεστε ένα λεωφορείο με άλλους πελάτες που ταξιδεύουν προς τον προορισμό σας που μπορεί να διαμένουν σε διαφορετικά καταλύματα και να φτάνουν/αναχωρούν με διαφορετικές πτήσεις. Οι πτήσεις ομαδοποιούνται. Τα κοινόχρηστα λεωφορεία μπορούν να έχουν έως και 6 στάσεις (αν και συνήθως είναι λιγότερες) και ο χρόνος αναμονής στο αεροδρόμιο μπορεί να είναι έως και μισή ώρα από τη στιγμή που θα κάνετε check in στον εκπρόσωπο της Transfer247.

TRANSFER247 VIP SERVICES

Τα πολυτελή μας οχήματα σας παρέχουν σύγχρονες ανέσεις και εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση στις μεταφορές σας, μόνο για εσάς. Ένας έμπειρος και ευγενικός οδηγός θα σας παραλάβει από το μέρος που θέλετε (αεροδρόμιο, λιμάνι, ξενοδοχείο κ.λπ.), θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας και θα σας μεταφέρει στο σημείο που θέλετε με καθαρό όχημα, για να εξασφαλίσετε άνετη και ασφαλή μεταφορά .

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν απευθείας με την Transfer247 συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα κράτησης.

Η πληρωμή απαιτείται κατά την πραγματοποίηση της κράτησης και μπορεί να γίνει OnLine.

Οι κρατήσεις μέσω email μπορούν να πληρωθούν μέσω σύνδεσης στο διαδίκτυο. Η κράτηση θα επιβεβαιωθεί οριστικά μόνο μετά την παραλαβή της πληρωμής.

Όλες οι αποδείξεις πιστωτικών καρτών και η επιβεβαίωση της κράτησης/τιμολόγια θα αποσταλούν μέσω email στο κύριο όνομα αυτής της κράτησης με βάση τα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώνονται στην ηλεκτρονική φόρμα κράτησης.

Η κράτηση επιβεβαιώνεται γραπτώς μέσω email και θα υποδεικνύει έναν μοναδικό αριθμό αναφοράς για κάθε κράτηση.

Μόνο οι επιβεβαιώσεις που εκδίδονται από την Transfer247 με αριθμό αναφοράς και τελική επιβεβαίωση θεωρούνται έγκυρες κρατήσεις για τη μεταφορά ή τη μεταφορά που έγινε κράτηση. Το κύριο όνομα της κράτησης είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο της ορθότητας όλων των στοιχείων στην κράτηση και εάν όχι, οφείλετε να ενημερώσετε γραπτώς μέσω email για τροποποίηση στοιχείων. Μόλις εκδοθεί η κράτηση, εάν το όνομα του πελάτη στην κράτηση δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας για να τροποποιήσουμε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες, τότε η Transfer247 δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για εσφαλμένα παρεχόμενες πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδυναμία παροχής της υπηρεσίας που οι πελάτες μας πιστεύουν ότι έχουν κάνει κράτηση .

Είναι σημαντικό να ελέγξετε τα ονόματα κάθε ατόμου στην κράτηση, τον αριθμό των ατόμων στην κράτηση, την ημερομηνία της υπηρεσίας, τον αριθμό πτήσης, την ώρα πτήσης (άφιξη ή αναχώρηση ανάλογα με την υπηρεσία που έχει συμφωνηθεί) τα στοιχεία του αεροδρομίου, τη στάση και το σημείο συνάντησης που επιθυμείτε και το κατάλυμα όπου μένετε.

Οι τιμές της υπηρεσίας μεταφοράς είναι οι ίδιες για ενήλικες ή παιδιά και πρέπει να γίνει κράτηση θέσης για κάθε άτομο που ταξιδεύει. Βρέφη κάτω των 2 ετών ταξιδεύουν δωρεάν (στην αγκαλιά του γονέα), ωστόσο πρέπει να υποδεικνύονται κατά την κράτηση καθώς το Transfer247 πρέπει να γνωρίζει τον συνολικό αριθμό των πελατών στο όχημα. Η ασφάλεια των βρεφών είναι ευθύνη των γονέων.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής είναι εκείνες που πραγματοποιούνται εντός 48 ωρών πριν από την ημερομηνία αναχώρησης. Αυτές οι κρατήσεις γίνονται κατόπιν αιτήματος και βάσει διαθεσιμότητας. Εκτός από τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας κράτησης, στείλτε email ή τηλεφωνήστε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα, καθώς η Transfer247 δέχεται καθυστερημένες κρατήσεις εάν υπάρχει διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση κρατήσεων τελευταίας στιγμής, ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρέωση διαχείρισης ανά άτομο επιπλέον της τιμής. Η Transfer247 παρέχει έναν 24ωρο αριθμό έκτακτης ανάγκης κυρίως για τον εντοπισμό των λεωφορείων και των οδηγών.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Όλες οι αλλαγές και οι ακυρώσεις γίνονται εγγράφως στο email επικοινωνίας sales@transfer247.gr. Στη συνέχεια θα σας στείλουμε ένα email στο οποίο θα πρέπει να απαντήσετε και να επιβεβαιώσετε το περιεχόμενό του, προκειμένου να προχωρήσετε στο αίτημά σας και να εκδώσετε ένα νέο κουπόνι κράτησης. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν λάβετε το μήνυμα, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι να επικοινωνήσετε με την TRANSFER247 για να επαληθεύσετε ότι το αίτημά σας έχει ληφθεί και ότι βρίσκεται υπό επεξεργασία. Η TRANSFER247 δεν ευθύνεται εάν, για οποιονδήποτε τεχνικό λόγο, δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία επικοινωνίας.

Μπορείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την κράτησή σας έως και 7 ημέρες πριν την έναρξη της υπηρεσίας εγγράφως στο παραπάνω email επικοινωνίας. Μετά από αυτήν την περίοδο, η αλλαγή σχετίζεται με τη διαθεσιμότητα και το TRANSFER247 δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας.

Οι κρατήσεις που γίνονται απευθείας με την Transfer247 και οι ακυρώσεις που γίνονται γραπτώς πριν από 7 ημέρες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού, δεν θα χρεώνονται με ακυρωτικά. Για ακυρώσεις εντός περιόδου 7 ημερών πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού δεν θα δίνεται επιστροφή χρημάτων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας, θα γίνει επιστροφή χρημάτων εάν μας έχετε ενημερώσει εγγράφως στο email επικοινωνίας έως και 7 ημέρες πριν από την έναρξη της ταξιδιωτικής σας υπηρεσίας. Για ειδοποίηση εντός 7 ημερών και λιγότερες, δεν θα γίνουν επιστροφές χρημάτων.

Η TRANSFER247 διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτησή σας και να επιστρέψει το ποσό που καταβλήθηκε, σε περίπτωση που δεν έχουμε διαθεσιμότητα να σας εξυπηρετήσουμε.

Η TRANSFER247 δεν ευθύνεται για επιστροφές χρημάτων για τυχόν χρεώσεις τραπεζικών εξόδων.

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

Καθώς πρόκειται για κοινόχρηστο λεωφορείο και θα υπάρχουν άλλοι πελάτες από όλες τις ηλικιακές ομάδες, ζητάμε να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός με όλους και η καταχρηστική συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή εάν επηρεάζει άλλους πελάτες. Για να κάνουμε την ταξιδιωτική εμπειρία όλων όσο το δυνατόν πιο φιλική. Ο προμηθευτής, ο πράκτορας, ο οδηγός, ο εκπρόσωπος μπορούν να αρνηθούν τη μεταφορά εάν φαίνεται ότι βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ και προκαλούν απαράδεκτη συμπεριφορά που μπορεί να αναστατώσει ή να δημιουργήσει κίνδυνο σε άλλους πελάτες.

Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα γίνονται επιστροφές χρημάτων σε πελάτες στους οποίους δεν επιτράπηκε η μεταφορά υπό αυτές τις συνθήκες.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΩΡΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Είναι ευθύνη του πελάτη/επικεφαλή της κράτησης να ρωτήσει για τη μεταφορά μετ’ επιστροφής στο αεροδρόμιο από συγκεκριμένο σημείο συνάντησης και σε συγκεκριμένη ώρα με βάση το χρονοδιάγραμμα της ηλεκτρονικής φόρμας κράτησης.

Για αναχωρήσεις – επιστροφές, που έχει γίνει online κράτηση, από σημεία συνάντησης προς το αεροδρόμιο, οι ώρες παραλαβής θα επιβεβαιώνονται επίσης 24 ώρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης μέσω email από την ομάδα του Transfer247 και επίσης στο κινητό σας μέσω WhatsApp.

Η Transfer247 παρέχει έναν 24ωρο αριθμό έκτακτης ανάγκης, κυρίως για τη θέση των λεωφορείων, ωστόσο, εάν ξεχάσατε να εντοπίσετε την επιβεβαίωση παραλαβής σας κατά τις ώρες γραφείου, θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας. Για έκτακτη ανάγκη επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας αυτό τον τηλεφωνικό αριθμό 0030 6977673651 ή μέσω WhatsApp.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η Transfer247 θα προσπαθήσει να είναι ακριβής στις αναφερόμενες ώρες παραλαβής και να φτάσει στον προορισμό σας εγκαίρως. Ωστόσο, η Transfer247 δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για παραβίαση όρων και προϋποθέσεων για εξαιρετικές αποστάσεις ανωτέρας βίας.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΤΗΣΗΣ/ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΗΣ

Σε περίπτωση καθυστέρησης πτήσης κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο, θα ληφθούν εύλογα μέτρα για την παροχή εναλλακτικής μεταφοράς, εάν το προγραμματισμένο λεωφορείο σας πρέπει να αναχωρήσει με πελάτες από άλλες πτήσεις. Αυτό μπορεί να προκαλέσει έναν απρογραμμάτιστο χρόνο αναμονής κατά την άφιξη, καθώς οι καθυστερήσεις δεν εμπίπτουν στον έλεγχο της Transfer247. Ωστόσο, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σας παρέχουμε μεταφορά. Σε περίπτωση ακύρωσης πτήσης, είναι ευθύνη του κύριου ονόματος της κράτησης να επικοινωνήσει και να ενημερώσει το Transfer247 για την ακύρωση της πτήσης, ώστε να γίνουν εναλλακτικές ρυθμίσεις.

ΑΦΙΞΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

Κατά την άφιξη πρέπει να κάνετε κάθε βήμα για να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο της Transfer247 στο σημείο συνάντησης το συντομότερο δυνατό. Εάν έχετε κάνει κράτηση για λεωφορείο και αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτική μεταφορά, ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας αυτήν τη γραμμή 0030 6977673651 και μέσω WhatsApp, ώστε να μην περιμένουν οι άλλοι πελάτες.

Τα πούλμαν μπορούν να περιμένουν έως και μία ώρα το πολύ μετά την προσγείωση, και στη συνέχεια οι πελάτες θα χαρακτηρίζονται ως no-show επειδή δεν έχουν εμφανιστεί. Είναι ευθύνη των πελατών να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί μας. Οι πελάτες που αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν άλλες υπηρεσίες στο αεροδρόμιο πριν πάρουν το λεωφορείο, όπως εστιατόρια, καφετέρια, ψώνια, αναλαμβάνουν τον κίνδυνο, καθώς τα λεωφορεία μεταφοράς ενδέχεται να αναχωρήσουν χωρίς αυτούς και η Transfer247 δεν θα φέρει καμία ευθύνη υπό αυτές τις συνθήκες για χαμένη μεταφορά.

ΕΥΘΥΝΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Δηλώνετε ότι κατανοείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται εδώ.

Κατανοείτε και συμφωνείτε να ειδοποιήσετε την TRANSFER247 για οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση που μπορεί να επηρεάσει την ταξιδιωτική υπηρεσία το συντομότερο δυνατό.

Η υπηρεσία σας θα οργανωθεί και θα παρέχεται σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας παρέχονται κατά τη διαδικασία κράτησης. Είναι δική σας ευθύνη να επαληθεύσετε και να επιβεβαιώσετε ότι όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στη φόρμα κράτησης είναι σωστές (ημερομηνία, ώρα, αριθμός πτήσης, πλήρης διεύθυνση κ.λπ.) και, σε περίπτωση αποκλίσεων, να μας ειδοποιήσετε αμέσως.

Η TRANSFER247 θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που έχετε συμπληρώσει κατά τη διαδικασία κράτησης και θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας όσο το δυνατόν πιο κοντά στη διαμονή σας, δεδομένων των χαρακτηριστικών του οχήματος και των φυσικών συνθηκών πρόσβασης στον προορισμό που ζητήσατε. Οι επιβάτες θα παραληφθούν στο σημείο συνάντησης, την ημερομηνία και την ώρα που καθορίζονται στο κουπόνι κράτησης.

Ο χρόνος αναμονής, από το προκαθορισμένο ραντεβού, είναι 60 λεπτά στο αεροδρόμιο, 30 λεπτά στα λιμάνια και 15 λεπτά σε όλα τα άλλα σημεία συνάντησης. Εάν δεν είστε παρόντες στο σημείο συνάντησης την συμφωνημένη ώρα, χάνετε το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων για την ταξιδιωτική σας υπηρεσία.

Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι η προκαθορισμένη μεταφορά σας στο Αεροδρόμιο είναι τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την προγραμματισμένη πτήση ή ώρα αναχώρησής σας. Όταν κάνετε κράτηση για την υπηρεσία μεταφοράς, σε ημερομηνία και ώρα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι πληροί τις απαιτήσεις της διαδρομής σας.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε τον οδηγό στο καθορισμένο σημείο συνάντησης, είναι δική σας ευθύνη να επικοινωνήσετε με την TRANSFER247 στον αριθμό τηλεφώνου που αναγράφεται στο κουπόνι κράτησης. Εάν δεν καλέσετε αυτούς τους αριθμούς και η TRANSFER247 δεν ειδοποιηθεί για το πρόβλημα, η υπηρεσία μεταφοράς θα ακυρωθεί και δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων.

Κατά τη διαδικασία κράτησης πρέπει να μας πείτε εάν ταξιδεύετε με παιδιά. Σας συνιστούμε να φέρετε μαζί σας το παιδικό σύστημα συγκράτησης με το οποίο είστε περισσότερο εξοικειωμένοι. Εάν δεν θέλετε να ταξιδέψετε με το δικό σας παιδικό σύστημα συγκράτησης, μπορείτε να το ζητήσετε κατά τη διαδικασία κράτησης. Αυτό το αίτημα υπόκειται σε διαθεσιμότητα και η TRANSFER247 δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το σύστημα συγκράτησης του θα είναι παρόμοιο με αυτό που έχετε συνηθίσει.

Εάν δεν ζητήσετε σύστημα συγκράτησης παιδιών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης, το παιδί σας θα ταξιδέψει με τα συστήματα ασφαλείας και συγκράτησης του οχήματος. Η οδηγία 2003/20/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ρυθμίζει τη χρήση υποχρεωτικών συστημάτων συγκράτησης παιδιών. Στην περίπτωση των ιδιωτικών μεταβιβάσεων, ο νόμος ορίζει:

Τα παιδιά κάτω των τριών ετών, όταν ταξιδεύουν με εξουσιοδοτημένο όχημα, μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς σύστημα συγκράτησης στο πίσω μέρος του οχήματος, εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο σύστημα συγκράτησης για παιδιά.

Τα παιδιά ηλικίας τριών ετών και άνω πρέπει να έχουν ζώνη ασφαλείας ενηλίκων εάν δεν υπάρχει παιδικό κάθισμα.

Σε κάθε περίπτωση, ένα παιδί ή βρέφος θα υπολογίζεται ως επιβάτης στο όχημα.

Η TRANSFER247 διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές ενδέχεται να προκύψουν σχετικά με τον τύπο του οχήματος ή τον οδηγό, χωρίς να χρειάζεται να σας ειδοποιήσει για αυτήν την αλλαγή.

Η επιλογή της διαδρομής που θα ακολουθήσει, παραμένει στην κρίση του κάθε οδηγού. Ο οδηγός έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να ακολουθήσει διαδρομές που δεν διασφαλίζουν την ασφάλεια των επιβατών καθώς και την ακεραιότητα του οχήματος.

Πρέπει πάντα να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα έγγραφα και στοιχεία ταυτότητας. Η TRANSFER247 δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη ή δεν θα χρεωθεί για παράλειψη απόκτησης των κατάλληλων εγγράφων ή μη συμμόρφωσης με τις τοπικές αρχές.

Σε περίπτωση που η TRANSFER247 πρέπει να αντιμετωπίσει πρόστιμο λόγω μη συμμόρφωσής σας με τους τοπικούς νόμους, κανονισμούς ή άλλες απαιτήσεις που επιβάλλονται από τις χώρες στις οποίες θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση, να φύγετε ή να επισκεφθείτε, διατηρούμε το δικαίωμα να παρακρατήσουμε την υπηρεσία ή τυχόν χρήματα που καταβλήθηκαν σε εμάς έως ότου εξοφληθεί ολόκληρο το ποσό του προστίμου.

Το κάπνισμα από την ελληνική νομοθεσία απαγορεύεται αυστηρά εντός οχήματος.

Απαγορεύεται επίσης η κατανάλωση αλκοόλ, ποτών και φαγητού εντός οχήματος και μπορεί να ζητηθεί από τους πελάτες να εγκαταλείψουν το όχημα.

ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ

Το όριο αποσκευών ανά επιβάτη, είναι μία βαλίτσα με μέγιστο βάρος 20 κιλά και συνολική συνδυαστική διάσταση 158 cm (ύψος + πλάτος + μήκος), καθώς και μια χειραποσκευή. Για οποιεσδήποτε μεγαλύτερες αποσκευές, θα πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς κατά τη συμπλήρωση της φόρμας.

Σε περίπτωση που ξεχάσετε οποιαδήποτε αποσκευή ή αντικείμενο στο όχημα, θα καταβάλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια για την ανάκτηση του χαμένου αντικειμένου και, εάν υπάρχει, θα κανονίσουμε την αποστολή στη διεύθυνση που αναφέρεται κατά την κράτηση. Θα είστε υπεύθυνοι για την κάλυψη τυχόν πρόσθετων εξόδων.

Η TRANSFER247 δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να υποστούν οι αποσκευές σας.

Σας συνιστούμε να επιλέξετε μια ταξιδιωτική ασφάλιση που μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά.

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Κατά τη διαδικασία κράτησης θα πρέπει να μας ενημερώσετε εάν ταξιδεύετε με κατοικίδια. Τα κατοικίδια είναι αποκλειστική ευθύνη του ιδιοκτήτη τους και πρέπει πάντα να ταξιδεύουν σε κουτί εγκεκριμένο από την IATA. Η μεταφορά κατοικίδιων εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και την έγκρισή μας και θα υπάρξει επιπλέον χρέωση. Εάν δεν έχουμε ενημερωθεί κατά τη στιγμή της κράτησής σας ότι θα ταξιδέψετε με κατοικίδιο ή εάν δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την υπηρεσία και η ταξιδιωτική σας υπηρεσία θα ακυρωθεί χωρίς επιστροφή χρημάτων.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ – FORCE MAJEURE

Η TRANSFER247 ούτε μπορεί να εγγυηθεί ούτε θεωρείται υπεύθυνη για όποιες περιστάσεις προκύψουν λόγω εξωτερικών συνθηκών πριν ή κατά την διάρκεια της ταξιδιωτική υπηρεσία που έχετε επιλέξει. Τέτοιες περιστάσεις μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, ατυχήματα και σχετικές καθυστερήσεις, ελέγχους ή αστυνομικές δραστηριότητες, πράξεις βανδαλισμού ή τρομοκρατίας, διαμαρτυρίες και οργανωμένες διαταραχές, απρόβλεπτους κινδύνους στο οδόστρωμα, κυβερνητικές ή εθνικές αποφάσεις αρχών, φυσικές καταστροφές, πυρκαγιές και δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή άλλα συμβάντα που δεν υπόκεινται στον έλεγχο της TRANSFER247.

ΕΥΘΥΝΗ, ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Όλα τα οχήματα έχουν την υποχρεωτική ασφάλιση που απαιτείται από τους ελληνικούς κανονισμούς και όλες τις διοικητικές άδειες. Η Transfer247 δεν φέρει ευθύνη για τραυματισμό, ζημιά ή απώλεια αντικειμένων λόγω αμέλειας του πελάτη. Για τη δική σας ασφάλεια, παρέχονται ζώνες ασφαλείας σε όλα τα λεωφορεία και πρέπει να χρησιμοποιούνται. Απαγορεύεται να στέκεστε δίπλα στη θέση σας ή σε διάδρομο ενώ το πούλμαν κινείται.

ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Οποιεσδήποτε αξιώσεις ή διαφωνίες προκύψουν από τη συμφωνημένη υπηρεσία και τους όρους και τις προϋποθέσεις θα είναι σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Οι διαφορές μεταξύ των μερών που προκύπτουν από την παρούσα συμφωνία και όλες οι συμφωνίες που απορρέουν από αυτήν θα τίθενται αποκλειστικά ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου της Αθήνας.

(Τελευταία Ενημέρωση 6 Απριλίου 2022)

Πιστωτικές κάρτες που δεχόμαστε

Open chat
1
Scan the code
Hello and thanks for getting in touch with us! What can we help you with today?