Εταιρεία

Transfer247-logo-512x512H Transfer247 ιδρύθηκε με κύριο στόχο το υψηλό επίπεδο ποιότητας στις υπηρεσίες μεταφοράς στην Αθήνα. Σας προσφέρουμε την πιο οικονομική, ασφαλή, αξιόπιστη ιδιωτική μεταφορά στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Η Transfer247 προσφέρει μεταφορές, ενοικιάσεις VIP οχημάτων και περιηγήσεις σε όλη την Αθήνα, τον Πειραιά, τα προάστια (Νομός Αττικής) και όλους τους Ελληνικούς πεδινούς προορισμούς με αναχώρηση ή προορισμό αεροδρόμια (Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος – ATH), τα λιμάνια, ξενοδοχεία και σιδηροδρόμους.

Η πρώτη προτεραιότητα της Transfer247 είναι η άνεση, η πολυτέλεια και η ασφάλεια σε κάθε μεταφορά. Το πολυετές έμπειρο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο για να κάνει την διαμονή σας και τις μεταφορές σας στην Αθήνα μια αξέχαστη εμπειρία.

 

Online Κράτηση Μεταφοράς

Απολαύστε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μεταφοράς στην Αθήνα (Athens Transfer Services) στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς αναμονή σε αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς και χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Είμαστε η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εταιρεία που προσφέρει Υπηρεσίες Transfer στην Αθήνα.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά και θα σας στείλουμε ηλεκτρονικά την προσφορά μας για την υπηρεσία που επιθυμείτε ή πραγματοποιήστε μια online κράτηση!

Είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες την ημέρα – 7 μέρες την εβδομάδα.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας!

Πιστωτικές κάρτες που δεχόμαστε